Alobiletin; otobüs ve uçak bileti alırken firmaları kıyaslayabilmeniz ve size en uygun otobüs ve uçak biletini kolayca alabilmeniz için 2019 yılında Ferit Meynioğlu tarafından kuruldu.
2019 yılındaMeynioğlu Ticaret tarafından yatırım alarak, grup şirketleri bünyesine katıldı.
Her biri işinde uzman ekip arkadaşlarını da bünyesine katarak kocaman bir aile haline geldi.
Kullanıcıları en uygun bileti ararken ve alırken hiç zorlanmasın diye çok kolay kullanılabilen ve 2 dakika içerisinde otobüs ve uçak biletinizi üye olmadan satın alabileceğiniz, mobil uyumlu harika bir web sitesi ve harika mobil uygulamalar hazırladı.
Türkiye’nin en seçkin otobüs firmalarını ve hava yolu firmalarını bünyesine katarak, kullanıcılarına; en iyi firmaları kıyaslama ve kendilerine en uygun otobüs biletini ve uçak biletini bulma imkanı sağladı.
Kullanıcıları biletlerini alırken tamamen güvende olabilsin diye, kullanıcılarının tüm işlemlerini 128-bit SSL ile şifreledi.
Kullanıcıları hem biletlerini ararken hem de aldıktan sonra kendilerini yalnız hissetmesin diye mükemmel bir Canlı Destek ekibi kurdu ve ister müşteri hizmetleri numarasını arayan kullanıcılarına ihtiyaç duydukları her konuda 7/24 destek verdi.
Kullanıcıları hangi firma ile seyahat edeceğine karar verirken zorlanmasın diye, seyahatleri sonrasında yolcularına firmalar hakkında yorumlarını sordu ve bu yorumları otobüs firmalarının sayfalarında kullanıcılarıyla paylaştı.
Gelecek planları arasında yenilikçi uygulamalarını global pazara taşımayı hedefleyen şirket, ilk kurulduğu yıla göre hem bilet satış oranında hem de yıllık trafik bazında 20 kat büyüdü.